woensdag 18 juni 2014

Drukke tijden!

Het zijn drukke tijden bij ons op school!
Op dinsdag 27 mei was het muzische dag. Er kwamen vier echte Hollywoodsterren op bezoek. Met de krokodillenklas gingen we volksdansen, keken we naar de poppenkast en maakten we muziek op de computer én met ons eigen lichaam. Zo werden we allemaal echte sterren!
Juf Helga maakte een tof filmpje van de foto's, neem maar eens een kijkje: http://youtu.be/7b3uDxbBBBo


Vrijdag 6 juni trokken we met heel de onderbouw naar de Witte Molen voor een hele dag vol sport en spel: turnen, gevechtssport, tennis, basket, tussen vier vuren, ... er stond vanalles op het programma!
Hier vind je een aantal foto's van één van de meisjesgroepen. Op de blog van juf Sabine en meester Philippe staan nog heel wat meer toffe foto's. Surf dus zeker eens naar http://jonatanturnen.blogspot.be !

Ook volgende week staan er nog heel wat toffe activiteiten op het programma. Maandag gaan we samen met de krekelklas op schoolreis naar Planckendael en donderdagmiddag is er de grote voetbalwedstrijd tussen de leerkrachten en de leerlingen. Leg dus allemaal jullie zwart-geel-rode outfit al klaar en oefen het Belgische volkslied maar om te komen supporteren! www.youtube.com/watch?v=cUplg16ovjY


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je reageren? Heel fijn.
Typ je reactie in het tekstvenster en kies vervolgens in het onderstaand keuzemenu "Reageer als" voor de optie "Naam/URL".
Het is voldoende om je (voor)naam in te vullen om een geldige reactie te plaatsen.
Alle reacties worden de leerkracht gecontroleerd voor ze verschijnen. Dit doen we om SPAM en ongewenste berichten te vermijden. Wees dus niet ongerust dat jouw bericht niet onmiddellijk verschijnt.