donderdag 26 juni 2014

Afscheid van de krokodillenklas en voetbalwedstrijd leerkrachten tegen leerlingen

Wat was het weer een drukke dag vandaag!
Deze voormiddag hebben we met de taal- en de rekenklas het schooljaar -bijna- afgerond: De laatste spulletjes werden meegegeven en we blikten even terug op het voorbije schooljaar. En om een klein afscheidsfeestje te houden bestaat er voor een krokodillenklas natuurlijk niets beter dan een overheerlijke krokodil! Dat was smullen!




Deze namiddag was het dan zover. De langverwachte voetbalwedstrijd tussen de leerlingen en de leerkrachten! In de Belgische kleuren uitgedost en met veel toeters en bellen trokken we naar het Sint-Jansplein om te supporteren. Het was superpannend. Op het einde werden er zelfs penalty's getrapt om de winnaar te bepalen... maar ook toen bleef het gelijkstand! Er waren dus enkel winnaars vandaag. Een dikke proficiat voor beide teams!





Morgen vieren we nog het einde van het schooljaar met de hele school en dan ... VAKANTIE! Geniet ervan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je reageren? Heel fijn.
Typ je reactie in het tekstvenster en kies vervolgens in het onderstaand keuzemenu "Reageer als" voor de optie "Naam/URL".
Het is voldoende om je (voor)naam in te vullen om een geldige reactie te plaatsen.
Alle reacties worden de leerkracht gecontroleerd voor ze verschijnen. Dit doen we om SPAM en ongewenste berichten te vermijden. Wees dus niet ongerust dat jouw bericht niet onmiddellijk verschijnt.